Let's do more and
    go beyond together

    &beyond by BekaertDeslee

Als wereldleider in zijn sector is BekaertDeslee al jaren intensief bezig met innovatieve ontwikkelingen die hun producten verduurzamen en hun ecologische voetafdruk verkleinen.

Om hun acties op een oprechte manier in de kijker te zetten en een voorbeeld te stellen voor zijn sectorgenoten, ontwikkelde MOQO een label waaronder de textielgigant alle producten en acties kan plaatsen waarvoor ze een bijzondere inspanning omtrent duurzaam produceren en ondernemen hebben geleverd.

46501022 2160151874048418 1511089092392124416 o

We aim for more.

Weinig thema’s waarbij woorden zo hard gewikt en gewogen worden als duurzaamheid. Het begrip wordt te pas en te onpas gebruikt of zelfs misbruikt wat tot greenwashing kan leiden.

Daarom gieten we de duurzaamheidsvisie van BekaertDeslee in een duidelijke brand story die een eerlijk verhaal vertelt en tegelijk de ambities van het bedrijf benadrukt. Step by step. Day by day. Product by product.

Comp 1
Beyond brand story v3

We want to go beyond.

Vervolgens starten we aan de zoektocht naar een naam voor het label. Na enkele brainstormsessies zijn we het allen eens over &beyond, een naam die de doelstellingen van BekaertDeslee helemaal weerspiegelt: ze gaan verder dan slaapkwaliteit, ze gaan voor levenskwaliteit en een bloeiende toekomst voor iedereen.

Beyond bekaertdeslee emblem
Beyond logo bekaertdeslee textile

Join us on our journey
to a safe and healthy future.

De weg naar die doelstelling wordt visueel voorgesteld in het logo. De “&” and “b” symboliseren het realistische traject – met vallen en opstaan – dat het bedrijf aan het afleggen is. Daarnaast herken je in het logo ook de verbinding die BekaertDeslee met &beyond wil bereiken: we’re all-in this together.

Schermafbeelding 2021 05 17 om 21 06 30
Beyond logo bekaertdeslee
Notebook beyond
Schermafbeelding 2021 05 17 om 21 30 02

Let’s go beyond together.

De samenhorigheid zie je terugkomen in de imagery: we tonen pure beelden van mensen in een mix van culturen en leeftijden, want de toekomst is van en voor iedereen. De zelfverzekerde blik in hun ogen weerspiegelt de manier waarop BekaertDeslee met de toekomst omgaat: eerlijk en serieus maar vol vertrouwen.

De mensen worden door een futuristisch lijnenspel met elkaar verbonden, een knipoog naar de innovatieve mindset van BekaertDeslee.

Beyond poster
Beyond wall
Beyond urban poster