Als nieuwe speler blaast Connect een frisse wind door de sector van vermogensplanning. Ze starten vanuit het doel van de klant en verbinden het vermogen van de klant met dat doel. Door elke klant persoonlijk op te volgen doorheen hun levenswandel, worden ze zoveel meer dan een vermogensplanner maar helpen ze hun klant als een compagnon de route richting hun doel. Om hun onderscheidend vermogen zowel woordelijk als visueel kracht bij te zetten, rekende Connect op MOQO.

CONNECT CASE SPECIAL PORTRAIT copy 2
CONNECT CASE FULLSCREEN 3 copy 2

A clear brand value proposition

Tijdens het voortraject vormden we een duidelijk beeld van de markt en definieerden we hoe Connect een meerwaarde in het landschap van vermogensplanning biedt, en hoe ze aan de hand van een persoonlijke en laagdrempelige aanpak het verschil maken. Deze boodschap vertalen we in de brand story, het uitgangspunt voor het visual identity concept van Connect.

CONNECT CASE SPECIAL PORTRAIT copy 3
CONNECT LOGO REVEAL BEHANCE WEB
20 unify branding mockup copy
CONNECT CASE FULLWIDTH copy 13
17 unify branding mockup copy
CONNECT CASE FULLWIDTH 4

A dynamic visual identity concept

De nauwe langetermijnsamenwerking tussen Connect en zijn klant visualiseren we met een prominente lijn. Deze vormt als dynamisch huisstijlelement de rode draad doorheen het visual identity concept en past zich aan volgens de drager. Het veranderlijke karakter van dit element brengen we in een rustig evenwicht dankzij een serene kleurencombinatie van donkerblauw en wit met een subtiele toevoeging van goud. Connect behoudt zijn reeds opgebouwde naambekendheid met een heropgefrist, tijdloos logo.

CONNECT CASE SPECIAL PORTRAIT copy x
CONNECT COLOR BEHANCE WEB
CONNECT LOGO CONSTRUCTION BEHANCE WEB

Photography is key

Een visuele identiteit is maar zo sterk als de bijhorende fotografie. Met een huiselijke fotografiestijl waarin mensen centraal staan, maken we Connect laagdrempelig zonder aan sérieux in te boeten.

CONNECT CASE SPECIAL PORTRAIT copy
CONNECT CASE FULLWIDTH GIF 2

Make it more human

Connect opent de wereld van vermogensplanning ook voor wie er niet thuis in is. We hanteren een toegankelijke tone of voice in elke vorm van communicatie, van website over presentaties tot brochures. We voorzien Connect van aangepaste gadgets om de persoonlijke beleving bij hun klanten te vergroten. Ook na het brandingtraject blijft MOQO een sparringpartner voor Connect om hun doelgroepen op een effectieve manier te bereiken en het verhaal van Connect toegankelijk en tastbaar te maken.

CONNECT CASE SPECIAL PORTRAIT copy 1
CONNECT CASE FULLSCREEN 2
CONNECT CASE FULLSCREEN 3 copy
CONNECT CASE FULLSCREEN copy6

Geïnspireerd
door deze case?

Heeft jouw merk ook een boost nodig? Van een volledige (re)branding over social media tot opvallende campagnes, MOQO zorgt ervoor.

Let's build your brand too!