DELEIEOEVER HEADER 1 copy

    Welkom thuis
    aan de oever van de Leie

    De Leie Oever

Voor projectontwikkelaar West Projects uit Wervik was het meteen duidelijk: hun nieuwbouwproject ‘De Leie Oever’ zou de streek nieuw leven inblazen. Dertien nieuwbouwappartementen op een toplocatie geven de stad een fris en jong karakter. The challenge for MOQO? Het grote publiek warm maken voor wonen in het groen, met zicht op de Leie.

In lijn met de verhaallijn

Bij MOQO weten we dat het ‘m in de details zit. Niet enkel de teksten en aantrekkelijke interieur- en omgevingsfoto’s in de brochure overtuigen een geïnteresseerde koper, maar ook de huisstijl speelt een belangrijke rol bij de besluitvorming. Zo kiezen we voor een bronzen foliedruk op groen hard papier om de link met de natuur vanaf de eerste oogopslag uit te spelen. Deze look and feel wordt doorgetrokken op alle dragers en aangevuld met een luxueus embleem dat de initialen van het project weergeeft.

MOQO SOCIAL MEDIA DLOL
DE LEIE OEVER FULLWIDTH 1 copy

Communicatie op hoog niveau

De projectlancering bereiden we tot in de puntjes voor aan de hand van een brochure, gloednieuwe website en proactieve pers- en werfcommunicatie. Het doordachte kleurgebruik en sierlijke embleem benadrukken de hoge kwaliteit van dit vastgoedproject.

In de brochure zetten we in op de totaalbeleving van het project: we plaatsen de regio in de kijker, lichten de geschiedenis toe en laten een schepen van Wervik en de architect aan het woord. Het volledige verhaal wordt verteld, op een authentieke manier. Ook op de website merk je meteen wat het project omvat en tot welke doelgroep projectontwikkelaar West Projects zich richt.

We brengen de pers op de hoogte van deze nieuwe ontwikkeling en laten de voorbijgangers uiteraard niet in het ongewisse. Een opvallende trailer op de werf kondigt de komst van het nieuwbouwproject aan. Na afloop van het lanceringsevenement mocht onze klant al het glas heffen op de verkoop van 30% van de appartementen!

DELEIEOEVER PORTRAIT 1 copy
DE LEIE OEVER FULLSCREEN 1 copy
DE LEIE OEVER FULLWIDTH 2 copy

What’s next?

Wat de toekomst brengt voor MOQO x De Leie Oever? We ontfermen ons met plezier over de verdere opvolging van de verschillende socialmediaplatformen, zodat de sleutels van elk appartement binnenkort aan de juiste eigenaar toegekend kunnen worden.

Geïnspireerd
door deze case?

Heeft jouw merk ook een boost nodig? Van een volledige (re)branding over social media tot opvallende campagnes, MOQO zorgt ervoor.

Let's build your brand too!