MOQO-campagne-Dewaele-Vastgoed-01

    Van je sokken
    geblazen
    door vastgoed?

    Dewaele Vastgoedgroep

A concept close
to its identity

Als één van de leading vastgoedkantoren in Vlaanderen is Dewaele Vastgoedgroep voortdurend op zoek naar nieuwe medewerkers. Een vacaturetekst is zijn magie al lang verloren, dus is het de hoogste tijd voor een opvallende employer branding campagne.

‘Zorg dat we opvallen’ is het mantra van de klant. Dat houden we meteen in het achterhoofd, maar hoe creatief een campagnebeeld ook is: het slaat nergens op als je het niet kan rijmen met het verhaal achter het bedrijf. In onze brainstorm gaan we dus aan de slag met de bedrijfswaarden professionaliteit, passie, betrokkenheid en betrouwbaarheid. Daarnaast nemen we de enthousiaste bedrijfssfeer mee die we tijdens onze meetings zelf hebben mogen ervaren, en zo ontstaat ‘van je sokken geblazen door vastgoed’: een campagne met humor en passie, die achter de weggeblazen gezichten ook de nodige professionaliteit oproept.

Dewaele vastgoed 02
Dewaele vastgoed 05
Dewaele vastgoed 06

It's a story of
every stakeholder

Een employer branding campagne lanceer je niet als marketingafdeling alleen. Elke medewerker draagt zijn steentje bij om de campagne breed uit te dragen. Om de medewerkers te enthousiasmeren bereiden we een interne campagne voor waarin ze worden bedankt op een ludieke manier. Hiervoor zetten we de drie bestuurders van Dewaele Vastgoedgroep zelf voor de lens en bladblazer. Het resultaat van deze bijzondere fotoshoot wordt met losse dankwoordjes op lifesizers uitgezet tijdens het jaarlijkse personeelsfeest, meteen goed voor heel wat hilarische selfies met Filip, Geert en Stefaan.

Dewaele vastgoed 07
DEWAELE displays mockup
Dewaele vastgoed 03

Spread the word

De campagne krijgt een prominente rol op de gloednieuwe corporate website die we daags na het personeelsfeest lanceren. Het verhaal van Dewaele Vastgoedgroep gieten we in een mooi overzicht en potentiële medewerkers krijgen een warme eerste indruk over hun toekomstige werkgever. Solliciteren kan via de website en HR krijgt alle gegevens meteen in de software binnen. Zo kunnen ze vlot reageren op de kandidaturen en wordt die eerste goeie indruk alvast verzilverd.

Dewaele vastgoed 07
Hires Kortrijk DSC6511 copy
DEWAELE sfeer 02
DEWAELE sfeer 03
Dewaele vastgoed 08

Geïnspireerd
door deze case?

Heeft jouw merk ook een boost nodig? Van een volledige (re)branding over social media tot opvallende campagnes, MOQO zorgt ervoor.

Let's build your brand too!