LES CHIS HEADER

    Smart luxury
    for small dogs

    Les Chis

Les Chis is het passion project van Yora Vandenhaute uit Herzele. In het bestaande aanbod aan reistassen voor kleine hondjes - zoals haar chihuahua Dobby - vond ze haar gading niet, dus besloot ze om zelf een stijlvolle reistas te ontwerpen die niet alleen mooi is, maar ook voldoet aan alle eisen van kleine hondjes. Thus was born Les Chis.

Haar missie? Stijlvolle accessoires met een exclusief karakter aanbieden voor zowel hond als baasje.
Onze opdracht? Het merk vormgeven en de nodige tools aanreiken om Les Chis in de markt te zetten.

LES CHIS SPECIAL 4
LES CHIS FULLWIDTH 1

A luxurious signature look

Het high-end karakter van de tassen wordt kracht bijgezet door het gestileerde logo. Het verfijnde kroontje - of snoet - op de "C" geeft het logo dan weer een speelse touch die past bij de aard van de productenlijn. De baseline “Smart luxury for small dogs” omvat het geheel en laat toe om het aanbod van Les Chis toekomstgericht verder uit te breiden.

Het gebruik van tijdloos beige en goudfolie in combinatie met het kroontjespatroon dat terugkomt op de klassieke huisstijldragers alsook op het inpakpapier, labels en persoonlijke bedankingskaartjes benadrukt de exclusiviteit van het merk.

LES CHIS SPECIAL 1
LES CHIS SPECIAL PORTRAIT 1
LES CHIS LANDSCAPE 2
LES CHIS LANDSCAPE 1
LES CHIS FULLSCREEN 1
LES CHIS FULLWIDTH 2

Let's go online

De uitgebreide website in verschillende talen met blogcontent en geïntegreerde webshop heeft alles in huis voor een vlotte online aankoop.

MOQO staat bovendien in voor het beheer van de verschillende social mediakanalen om ook het internationale doelpubliek maximaal te bereiken. Vandaar de logische keuze om extra in te zetten op social en google advertising om ook potentiële klanten van over de Belgische grens warm te maken.

LES CHIS SPECIAL 2

What's next?

Het communicatieplan voor Les Chis wordt momenteel volop uitgerold. We houden de vinger aan de pols: samen met de klant volgen we zowel de online als offline verkoop op de voet en sturen we ons plan van aanpak op basis daarvan proactief bij waar nodig.

LES CHIS SPECIAL 3
LES CHIS LANDSCAPE 3
LES CHIS LANDSCAPE 4
LES CHIS PORTRAIT 2

Geïnspireerd
door deze case?

Heeft jouw merk ook een boost nodig? Van een volledige (re)branding over social media tot opvallende campagnes, MOQO zorgt ervoor.

Let's build your brand too!