Karolien lafaut magazine header

Live first class

Maximale ontzorging is een term waar tegenwoordig gretig gebruik van gemaakt wordt. Projectontwikkelaar Karolien Lafaut slaagt erin om dit te vertalen in concrete diensten, en zet haar boodschap kracht bij in een lifestyle magazine waarvoor we ons met plezier in de zetel nestelen en alle doordeweekse zorgen even van ons afzetten. Gooi nog een blokje hout op het haardvuur, neem een fleeceke en volg even mee van contentbrainstorm tot drukpers.

Karolien lafaut magazine 1
Karolien lafaut magazine 2

Get your story right

Geef het gloednieuwe concept Interiors by Karolien een prominente plaats. Gun de lezer een blik in het leven van Karolien Lafaut. Toon onze expertise op vlak van projectontwikkeling en interieurvormgeving. Geef ons aanbod aan nieuwbouwprojecten ook voldoende aandacht. Met andere woorden, vind de perfecte balans tussen informatie en inspiratie.

Zoals steeds starten we met een contentbrainstorm bij de klant. We zoeken naar een aandachtstrekker, en vinden deze in trendwatcher Hilde Francq. Om het advertentiegevoel te vermijden, zetten we de nieuwbouwprojecten in de kijker aan de hand van interviews met burgemeesters en architecten of bedenken we een themastuk waarin we verschillende projecten kunnen bundelen. We zorgen ook voor een reeks aan interieurtopics die de brede doelgroep van potentiële kopers aanspreekt. Eens de table of content klaar is, begint het veldwerk: interviews worden ingepland, fotografen geboekt en pennen gescherpt.

Karolien lafaut magazine 7
Karolien lafaut magazine 4
Karolien lafaut magazine 5
Karolien lafaut magazine 6

The right mix of
content and design

We creëren een luchtig ontwerp met de nodige vrouwelijke finesse, helemaal passend in de branding van Karolien Lafaut. Grote beelden wisselen af met korte tekstblokken. We voorzien voldoende witruimte voor een rustig geheel. De weloverwogen coverfoto toont Karolien in een door Interiors by Karolien gestyled appartement, een stille hint naar wat verder in het blad komen zal.

Karolien lafaut magazine 8