Do more
    with less

    Mpact

Mpact: What’s in a name?

Taxistop werd bij het brede publiek bekend als dienst om samen naar het buitenland te rijden. Carpooling avant la lettre, zeg maar. Doorheen de jaren breidde de waaier aan diensten echter uit, met services zoals Cambio, Minder Mobielen Centrales, woningoppas en meer. De naam Taxistop dekte niet langer de lading en dat leidde tot een strategische rebranding met een nieuwe naam Mpact. Aan MOQO om de geherformuleerde doelstelling – meer doen met minder – correct te vertalen naar het doelpubliek.

MPACT SPECIAL 5
MPACT FULLWIDTH 1

En route to rebranding

De bestaande vorm van het Taxistop-logo werd bewust behouden. We vlakken het ronde font lichtjes af voor een stoerdere uitstraling, afgestemd op het innovatieve gedachtegoed van Mpact en de durf van z’n gebruikers om mee te stappen in een baanbrekende deeleconomie. Het overwegend blauwe kleurenpalet wordt aangevuld met een frisse koraaltint om meer contrast te brengen en het persoonlijke en toegankelijke karakter van de diensten te benadrukken.

MPACT FULLWIDTH 2

It’s a people’s thing

Van diensten naar beleving: met een nieuwe imagery vertellen we de verhalen van de mens achter de gebruiker van de diensten. We werken met het leven gegrepen beelden om alle doelgroepen per dienst aan te spreken, rekening houdend met diversiteit en inclusiviteit. Real people, real stories.

MPACT SPECIAL 3
MPACT FULLWIDTH 3

Keeping the brand alive

We laten de rebranding eerst tot leven komen in een nieuwe brochure, offertemappen en naamkaartjes. Met het gedetailleerde brandbook kan de klant – en zijn partners en leveranciers – aan de slag om het merk Mpact verder herkenbaar en uniform in de markt te zetten en zijn boodschap verder te verspreiden: een blijvende, positieve impact nalaten op mens en omgeving.

MPACT SPECIAL 4
MPACT FULLSCREEN 4
MPACT FULLSCREEN 2

Geïnspireerd
door deze case?

Heeft jouw merk ook een boost nodig? Van een volledige (re)branding over social media tot opvallende campagnes, MOQO zorgt ervoor.

Let's build your brand too!