Power Pulse 7

In een sector die pijlsnel verandert, passen adviespartners zich voortdurend aan hun markt aan. Als start-up bouwden de energy consultants van PowerPulse hun expertise en reputatie project per project op, maar hun visuele identiteit en externe communicatie evolueerden niet mee. MOQO hielp PowerPulse met de bepaling van hun merkstrategie en verdere ontwikkeling van het PowerPulse brand.

Power Pulse 10
PP LOGO WEB BEH B 00
Power Pulse 5
Power Pulse 1
Power Pulse 4
Frame 2

A powerful message

Tijdens de brand intake session bepaalden we de USP’s, merkpositie en deden we oefeningen in de zoektocht naar hun identiteit. Alle elementen brachten we samen in een key message en brand story, die als basis dient voor het visual identity concept en bijhorende communicatietools.

Power Pulse
PP TYPO WEB BEH A 00

Energetic visual identity concept

Het visual identity concept is opgebouwd rond een minimalistisch, corporate symbool dat de 2 P’s uit PowerPulse op een abstracte manier weergeeft. Verder zien we in het logo een progressieve dynamiek en afstand tussen de P’s, die de neutraliteit en oog op continue verbetering symboliseert.

Het paars weerspiegelt het creatieve karakter van PowerPulse in hun zoektocht naar de meest kostenefficiënte oplossing voor hun klant. De volledige huisstijl baseert zich op een gridsysteem, afgeleid uit het logo en toepasbaar is op alle mogelijke dragers.

Power Pulse 14
PP LOGO WEB BEH A 00
PP COLOR FRAMES WEB BEH A 01
Frame 3
PP GRID A 00

A dynamic website

Op de website staan de drie pijlers, voortvloeiend uit de merkpositionering, centraal. Cross-selling tussen de pijlers stimuleren we door het strategisch webdesign. De subtiele animaties illustreren de dynamische aanpak van PowerPulse, terwijl we met de corporate fotografie de persoonlijke aanpak kracht bijzetten.

Power Pulse mobile
Power Pulse123
Power Pulse 20

The power is in the brand experience

Als full service branding agency denkt MOQO mee over elke touchpoint in de marketing en communicatie, van alle klassieke huisstijldragers tot de background van Teams.

Power Pulse12
Power Pulse 9
Power Pulse 8
PP LOGO WEB BEH C 00

Geïnspireerd
door deze case?

Heeft jouw merk ook een boost nodig? Van een volledige (re)branding over social media tot opvallende campagnes, MOQO zorgt ervoor.

Let's build your brand too!