MOQO-branding-Quality-Living-01

    Quality Living ontmoet,
    ontwerpt en bouwt

    Quality Living

Voor Karen en Freek van Quality Living is het duidelijk: geen ontwerp zonder totaalbeeld op de bouwnoden en toekomstdromen van de klant. Geen start der werken zonder ontwerp dat kritisch gewikt en gewogen werd. Geen bouwproject zonder dirigent die het volledige plaatje begrijpt en bewaakt. Karen en Freek stappen het leven van de klant binnen voor een ultrapersoonlijke begeleiding in hun weg naar de perfecte woonst of werkplek. De huidige visuele identiteit kon de glasheldere visie van Quality Living niet dragen, dus klopten Karen en Freek bij MOQO aan om hun branding meer body te geven.

Quality living 07
Quality living 01
Quality Living 170825 179 SV5 8627

What you see
is what you get

Na een uitgebreide kennismaking met de werking van Quality Living, starten we met een onderzoek van het logo. Het logo van Quality Living krijgt een verfijning voor een betere leesbaarheid en wordt vanaf heden ondersteund door een allesomvattende baseline die duidelijk maakt wat je van Karen en Freek mag verwachten: Quality Living ‘ontmoet, ontwerpt en bouwt’. Rechttoe, rechtaan. Helemaal zoals Karen en Freek.

We creëren een huisstijlelement met de initialen van Quality Living. Dit element keert op verschillende huisstijldragers terug en reflecteert het gevoel voor detail dat je ook in de interieurs van Quality Living vindt. De volledige huisstijl wordt in zwart-wit uitgewerkt en gedrukt op zwart papier met witte folie. Less mag dan wel more zijn, de details geven het geheel een unieke touch.

Quality living 08
Quality living 02
QL branding print 01
Quality living stationery
Quality living 03
Quality living 04

Taking webdesign
to the next level

Ook de website wordt een sober maar uitgekiend geheel met subtiele animaties voor een gesofisticeerde look and feel. Elk detail in tekst en beeld weerspiegelen de hoge kwaliteitsstandaarden van Freek en Karen. Het design valt ook in de smaak van de jury van Awwwards, die www.qualityliving.be eert met een honorable mention.

Quality Living 170825 200 SV5 8941
Quality Living 170825 107 SV5 7421

You can read all about it here

Hoe blijf je hangen bij prospects die je spreekt tijdens een drukke beurs? Om te vermijden dat het visitekaartje verloren zou gaan tussen tientallen anderen, ontwerpen we voor Karen en Freek een krant waarin we hun verhaal vertellen en enkele klanten aan het woord laten.

020 A4551
020 A4640
020 A4635

Geïnspireerd
door deze case?

Heeft jouw merk ook een boost nodig? Van een volledige (re)branding over social media tot opvallende campagnes, MOQO zorgt ervoor.

Let's build your brand too!