RENNER HEADER 01 copy

    Maatwerk in
    zijn puurste vorm

    Renner

De drive om snel te gáán, het is eigen aan start-ups. Naam, logo en website worden in no time gelanceerd, de eerste klanten komen binnen en de bal gaat aan het rollen. Maar na een tijdje begint het te wringen. De verpakking ziet er goed uit, maar het merk mist een duidelijk verhaal.

RENNER SQUARE 01b copy
RENNER FULLSCREEN 08 copy

Van verpakking naar branding.

Hoe maken we ons duidelijk en hoe kunnen we ons onderscheiden van onze concullega’s? Met deze vragen kwamen Petra en John van interieurbedrijf Renner – acroniem voor hun familienamen Roks en Rommens – bij ons terecht. Wij gingen op zoek naar het onderscheidend vermogen van Renner, vereenvoudigden hun diensten en definieerden hun kernboodschap in een brand story, die vervolgens tot leven kwam in een nieuwe huisstijl met behoud van hun bestaande logo, website en social media approach.

RENNER SPECIAL PORTRAIT 01

Waar je naam onzichtbaar op gedrukt staat.

Bij Renner zorgen Petra en John voor maatwerk waar jouw naam onzichtbaar op gedrukt staat. Het is de kern van de brand story en het ankerpunt voor de huisstijl: de R in het bestaande logo wordt een dynamisch element dat zich aan de communicatiedrager aanpast. Als een eigen stempel, op maat van jouw goesting. Zoals elk interieur van Renner.

Book In Hand Mockup edit copy 2

Een streven naar maximale verbinding.

En dat start online. Uniek bij Renner is het online intakegesprek met interieurvormgever Petra. Dat kan via de website worden ingeboekt om de wensen af te toetsen en te checken of het klikt. De website is de pure belichaming van hun core values: persoonlijk, authentiek, down-to-earth en gebruiksvriendelijk. Iets wat niet enkel door de klanten van Renner wordt geapprecieerd, want de website werd gehonoreerd door Awwwards.

RENNER FULLWIDTH 01
RENNER FULLSCREEN 02 copy
RENNER FULLSCREEN 03 copy
RENNER FULLSCREEN 05 copy
RENNER FULLSCREEN 03 copy
RENNER FULLSCREEN 07 copy

En bovenal, een consequente merkbeleving.

Bij Renner geen afgelikte social posts, wel authentieke snapshots vanuit het hart. En wie kan dat on a daily basis beter doen dan de klant zelf? Wij vertalen de huisstijl in enkele vaste templates, Petra gaat er – gezegend met haar vlotte pen – zelf mee aan de slag. Professioneel, maar persoonlijk. Renner treedt elke dag in connectie met de klant, wij volgen van de zijlijn en bewaken het totaalplaatje.

RENNER FULLSCREEN 06 copy

Geïnspireerd
door deze case?

Heeft jouw merk ook een boost nodig? Van een volledige (re)branding over social media tot opvallende campagnes, MOQO zorgt ervoor.

Let's build your brand too!