Sky Towers – De Groote – Presentatieboek – Brand Story – MOQO Branding – Corporate Identity – Visual Identity – Branding – Sky Towers Ontwerp – Sky Towers Design – Huisstijl – Sky Towers Logo – Oostende Appartement

    Immerse yourself in
    the iconic story of SKY Towers

    SKY Towers

Toren mee op de hoogtes van SKY Towers en laat u verblinden door de sensationele zichten op de zee en de stad. Beleef het summum van the city life aan zee, in een rijkdom aan luxe, omringd door alle unieke troeven die de stad Oostende te bieden heeft. The sea loves this city, u zal het zelf ervaren.

Dat is de intro van het exclusieve presentatieboek dat we vormgaven voor SKY Towers, de eerste fase van het luxueuze nieuwbouwproject van Vastgoedgroep Degroote dat de skyline van Oostende zal hertekenen. Ontdek hoe we potentiële kopers meenemen in het unieke verhaal van dit iconisch vastgoedproject.

Sky towers degroote 1
Skytowers book cover

From first impression to everlasting memory

De aankoop van een SKY residence wordt een unieke beleving vanaf het eerste contact. Het luxueuze presentatieboek is in deze dan ook meer dan een salestool: voor de toekomstige bewoners is het een blijvende herinnering aan de eerste kennismaking met hun droomappartement aan zee.

Voor een high-end afwerking kiezen we voor een hardcover met een gouden structuurpapier. Het logo wordt in diepdruk gedrukt voor een tijdloze en stijlvolle uitstraling, helemaal in lijn met SKY Towers.

Sky towers degroote 2
020 A5284
Sky towers degroote 3

Let's build an iconic story

Ook in dit presentatieboek gaan content en design hand in hand. We vertalen de branding van SKY Towers naar een rustige lay-out met voldoende ruimte om de indrukwekkende beelden te laten spreken. Ze worden ondersteund door een logisch opgebouwd verhaal dat in een consistente tone of voice wordt uitgeschreven. We nemen de lezers mee door Oostende en laten de architecten en ontwikkelaar aan het woord tijdens een vijfstemmig interview dat met portretfotografie kracht wordt bijgezet.

Sky towers degroote 9
020 A5309
Sky towers degroote 13
MOQO-branding-boek-SkyTowers-Degroote-01
Sky towers degroote 4

Ben je geïnspireerd
door deze case?

Heeft jouw merk ook een boost nodig? Van een volledige (re)branding over social media tot opvallende campagnes, MOQO zorgt ervoor.

Let's build your brand too!