MOQO-boek-TheWaves-Degroote-01

    A luxurious story of
    sun, sea and green

    The Waves

Aan de Wellington Golf in Oostende bouwt Vastgoedgroep Degroote vier organische volumes die samen The Waves vormen: een uniek vastgoedproject waar zon, zee en groen naadloos in elkaar overgaan en een puur vakantiegevoel brengen. Aan ons om de luxe, ontspanning en rust over te brengen in een presentatieboek dat kandidaat-kopers zal meevoeren door het verhaal van The Waves.

The waves 2
The waves 3

Living the life in The Waves

Net zoals voor de toekomstige bewoners van SKY Towers zal ook de aankoop van een appartement in The Waves een totaalbeleving worden vanaf het eerste contact. In het presentatieboek nemen we de lezer mee in een ontdekkingstocht doorheen het concept van The Waves met zon, zee en groen als basisrecept voor een luxueuze woonbeleving aan zee.

Qua afwerking kiezen we voor een hardcover met een wit structuurpapier. Het logo en de waves worden met koperfolie in de cover gedrukt. Deze high-end afwerking zet het royale karakter van het project kracht bij en straalt tegelijk een heerlijke vakantiesfeer uit, precies wat The Waves voor ogen heeft.

The waves 1
020 A5271
The waves 5

Let's tell you a story of pure luxury

We vertalen de branding van The Waves naar een cleane lay-out waar wit, koper en zonnige visuals de dienst uitmaken. Ook hier brengen we het verhaal in een tone of voice die vakantie, zomer en ontspanning oproept.

020 A5234
020 A5199
020 A5239
The waves 4
The waves 6

Geïnspireerd
door deze case?

Heeft jouw merk ook een boost nodig? Van een volledige (re)branding over social media tot opvallende campagnes, MOQO zorgt ervoor.

Let's build your brand too!