De Dulle
    Van Hulles

    Van Hulle Bouwservice

Jouw helden in de bouw

Van Hulle Bouwservice is al meer dan 70 jaar actief in de bouwsector. Het Tieltse familiebedrijf startte als bouwmaterialenhandel en breidde door de jaren heen uit met een aannemerij in droogbouw en een plaatsingsdienst en showroom voor vloeren.

Hun missie: de klant – aannemer, architect, bouwpromotor en particulier – rust en comfort bieden in het bouwproces.
Onze
opdracht: extra visibiliteit creëren met aandacht voor de verschillende departementen om kruisbestuiving te stimuleren.

Logo van hulle
Van hulle sign

Let's dive
into the story

Wat zijn de doelstellingen van Van Hulle Bouwservice? Waar staat het bedrijf vandaag en waar wil het naar toe in de toekomst? Deze vragen behandelden we tijdens een strategische workshop. Het directieteam van Van Hulle Bouwservice schoof bij in onze strategic cube voor een boeiende discussie over zijn kerneigenschappen, toekomstvisie, stijl en aanpak. In één voormiddag verzamelden we een schat aan informatie om de merkpositionering en huisstijl te herzien.

Hires Moqo People WAL8556

“Klanten in de bouwhandel weten vaak niet dat wij ook vloeren leggen of droogbouw doen, en vice versa. Wij willen dat elke klant weet wat wij allemaal voor hem kunnen doen”, klonk het. Bijgevolg breidden we het hoofdmerk Van Hulle Bouwservice uit met verschillende submerken die zich enkel met hun afdelingsnaam en eigen kleur onderscheiden. Zo blenden ze visueel perfect samen voor een maximale herkenbaarheid.

We gieten het rijke verhaal van Van Hulle Bouwservice ook in een brand story, bepalend voor de tone of voice die we in de verdere communicatie hanteren.

Logo animatie van hulle
Van hulle brandstory

De Dulle Van Hulles

Voor extra zichtbaarheid en om de business units op zich kracht bij te zetten, bedenken we een opvallende publiciteitscampagne met een stoere knipoog, passend bij de losse, familiale stijl van Van Hulle Bouwservice. Rust en comfort in het bouwproces brengen is de bedrijfsmissie, de Dulle Van Hulles - jouw helden in de bouw – zorgen ervoor. Leuke extra: de man op het campagnebeeld is een trouwe medewerker van Van Hulle Bouwservice.

Van hulle de dulle vanhulles
Van hulle de dulle vanhulles campagnebeeld
Van hulle de dulle vanhulles departementen
Van hulle de dulle vanhulles campagnebeeld straatbeeld

Spread the word

In de verdere uitrol van de nieuwe communicatiestrategie startten we met de ontwikkeling van een nieuwe website waarop de verschillende afdelingen duidelijk worden voorgesteld. Aan de hand van video krijgt de surfer meteen een indruk van de sfeer in de indrukwekkende showroom. Ook demonstreren we de bouwexpertise en het adviserende karakter van de Dulle Van Hulles aan de hand van blogcontent en diepgaande informatie omtrent de bouwmaterialen.

Van hulle website 4

Social media

We activeren Van Hulle Bouwservice op verschillende social mediakanalen. We creëren visuele eenheid en voegen een extra element toe om het onderscheid tussen de afdelingen te maken en de verschillende doelgroepen aan de hand van gerichte advertising te bereiken.

Van hulle socials
Van hulle instagram

This is just
the beginning

De communicatiestrategie ligt vast en de basis is gelegd. Als vaste communicatiepartner focussen we nu verder op het aanspreken van de verschillende doelgroepen en het vergroten van de algemene naambekendheid van Van Hulle Bouwservice in Vlaanderen.

Van hulle vlag