De deur opentrekken en dat gevoel over je heen laten komen. Loslaten. Thuiskomen. Met zijn objecten op maat creëert Wild een vibe die voor iedereen anders is en zich niet in één hokje laat duwen. Daarom rebranden we Wild van een meubelmakerij naar een merk dat het midden houdt tussen een design label en een lifestyle brand.

WILD charlottelauwersphotography90
WILD CASE FULLSCREEN copy17

A brand for the wild at heart

We positioneren Wild als een jong label met een eigen, artistieke visie om van een ruimte een levensstijl van vrijheid en verwondering te maken. Met het merkverhaal spreken we the wild at heart aan. Zij die zich door unieke schoonheid laten verwonderen en via de objecten de sfeer van Wild voelen, beleven en overnemen. Vanuit dit uitgangspunt zetten we het label met de betekenisvolle baseline “Live the design” in de markt, en onderscheiden we Wild van de vele andere meubelmakers.

WILD CASE SPECIAL PORTRAIT copy1

A moment of quiet for the eye

We kiezen voor een rustige, stijlvolle visuele identiteit. De organische afrondingen in het beeldmerk verwijzen naar rust en loslaten. De alabaster crèmekleur combineren we met granietgrijs en een rustig groene accentkleur, als knipoog naar de natuurlijke materialen die Wild voor zijn objecten gebruikt. De oranje toevoeging als handelsmerk op elk object keert ook terug in de branding en is een herkenningspunt voor zij die met hun unieke object Wild al beleven.

WILD CASE COLOR2

Feel free to feel the vibe

We bepaalden een fotografiestijl die de enigszins mysterieuze Wild-vibe kracht bijzet. De setting met het object centraal op beeld spreekt voor zich, maar we laten de kijker – de potentiële klant – zelf de rest invullen.

WILD CASE SPECIAL PORTRAIT copy3
WILD CASE FULLSCREEN copy16

An online and offline getaway

We voorzagen alle tools om het merk te lanceren en tot leven te brengen, van webdesign en social media over een uitgebreide waaier aan huisstijldragers tot gadgets waarmee Wild zijn klanten verder warm kan maken voor dat unieke, ontastbare gevoel...

WILD CASE SPECIAL PORTRAIT copy
WILD CASE FULLSCREEN copy15
WILD CASE FULLSCREEN copy19
WILD CASE FULLSCREEN copy14
WILD CASE WEB copy
WILD CASE PHONE copy
HM VEHICLE 003 copy
WILD CASE FULLSCREEN copy2
L M 011 copy

Geïnspireerd
door deze case?

Heeft jouw merk ook een boost nodig? Van een volledige (re)branding over social media tot opvallende campagnes, MOQO zorgt ervoor.

Let's build your brand too!